Vil du treffe ukrainske damer? 5 ting du må vite om å date ukrainske kvinner!

ukrainske damerEr du interessert i ukrainske damer?

Siden du har havnet på denne artikkelen så antar vi det.

Mange menn i Norge og andre vestlige land er på utkikk etter feminine og tradisjonelle kvinner fra utlandet.

Ifølge statistikken så finner man høyest antall single i land der det er mest likestilling (og som du vet så har feminismen et godt tak i Skandinavia). Siden kvinner ikke er avhengige av menn lenger, så velger mange å forbli single.

Men om du liker damer som er litt mer tradisjonelle, mer feminine og som vil være lykkelige og fornøyde med et enkelt og stabilt liv, så bør du se til tradisjonelle europeiske land som Ukraina.

La oss sette i gang. Her er 5 ting du må vite om ukrainske damer og online dating i Ukraina:

1. En stor grunn til at ukrainske jenter vil treffe deg

Ukraina er fortsatt et svært fattig land, med en gjennomsnittslønn på bare rundt 1200 kr per måned (ifølge Wikipedia). Og de russiske konfliktene for noen år siden gjorde ikke akkurat situasjonen noe bedre for Ukrainas økonomi. Det er derfor det finnes mange ukrainske kvinner som leter etter muligheter i andre land.

Ukraina har mange godt utdannede og smarte mennesker. Men om en velutdannet lærer bare tjener et par hundre euro i måneden så er det ikke rart at de leter etter muligheter i vestlige land og kanskje vil ønske seg en vestlig partner.

Men disse kvinnene er ikke bare ute etter en bedre finansiell situasjon. En selvstendig og godt utdannet dame fra Ukraina kan også ønske seg en vestlig partner på grunn av følgende:

2. Ukraina har mange flere kvinner enn menn

Ukraina har verdens sjette største andel kvinner i forhold til menn. Dette er faktisk ganske vanlig i de gamle Østblokklandene – ifølge denne studien så er det også stor forskjell på forventet levealder mellom menn og kvinner. Det er mange unge menn som dør pga. alkoholrelaterte ulykker og årsaker. Det er faktisk en sannhet i den stereotypiske vodkadrikkende russeren.

Derfor finnes det mange kvinner i Ukraina som sikkert vil gå på date med deg!

3. Dette må du gjøre for å treffe ukrainske damer (online dating i Ukraina)

Du kan selvfølgelig ta en tur til for eksempel Kiev i Ukraina og oppleve nattelivet for å sjekke noen damer.

Ellers kan du spørre kvinner på gaten om veibeskrivelse. Om de snakker engelsk (eller om dere har et fellesspråk) så er det enkelt å fortsette samtalen. Kanskje det ender opp med at dere deler kontaktdetaljer eller avtaler en date?

Men den enkleste måten å bli kjent med kvinner fra Ukraina er på nettet.

Det finnes faktisk mange byråer som arrangerer dater mellom vestlige menn og ukrainske damer. Men det er nok bedre å lete etter en date på egenhånd. Det er vel bedre å kommunisere direkte med kvinnen, ikke sant? Så om du snakker engelsk, så er det best å finne en datingside i stedenfor.

date ukrainske kvinner

Det beste alternativet i dag er UkraineDate.com – der vil du kunne bla gjennom profilene til tusenvis av kvinner fra Ukraina. Og om du lurer, så bruker de ikke fake bilder. I Ukraina er kvinnene vakre!

4. Hvordan er de egentlig? Ja, damene altså…

Nordmenn er svært ettertraktet som partner i Ukraina. Uansett hvor gammel du er så kommer du til å ha massevis av muligheter til å finne en kjæreste der, og i forhold til å date i Norge så er det som å komme til en helt annen planet.

Generelt sett så er ukrainske kvinner mer tradisjonelle enn norske kvinner. De har som regel ingen problem med å stelle hjemme og å lage mat mens mannen arbeider og tjener penger.

I tillegg til dette så kommer du nok også til å legge merke til at damene i Ukraina fortsatt er svært jordnære og ydmyke selv om de er svært vakre. Sjekk ut datingsiden ovenfor om du ikke tror meg!

Men det finnes jo selvsagt kulturelle forskjeller som kan skape noen utfordringer i et eventuelt forhold, så man bør ikke tro at det vil være helt dans på roser.

5. Å ta med seg en ukrainsk dame dame til Norge?

Nå i 2019 så kan ukrainske statsborgere (med biometrisk pass) reise som turist inn i EU og Norge. Så om du finner deg en fin dame fra Ukraina, så er det enkelt å reise til hverandre på besøk.

Om dere etterhverrt ønsker å bo sammen i Norge så kan dere gjøre dette ved å gifte dere, eller ved at hun skaffer seg et student- eller arbeidsvisum.

Ønsker du å treffe ukrainske kvinner som allerede bor i Norge, så kan du prøve den tidligere nevnte UkraineDate.com eller prøve å finne noen lokale ukrainske grupper på Facebook.

Eventuelt kan du også sjekke ut vår liste over beste norske datingsider. Vanligvis er ukrainske kvinner som allerede jobber i Norge ikke så veldig aktive i utelivet, så du vil nok ha større mulighet til å møte dem online.

Konklusjon

I dag har vi flere single enn noensinne i Norge og generelt i resten av den vestlige verden. Selv om vi har Tinder og andre sosiale nettverk så havner ikke menn og kvinner i kjærlighetsforhold like mye som før.

Men i land som Ukraina så har de et overskudd av kvinner; og de har lyst å date utlendinger. Så om du er ute etter en kone eller bare en søt jente å ha det moro med, så finnes de i Ukraina.

Og de er ofte utrolig vakre, høye, feminine og i god form.

Bare sjekk ut bildene på UkraineDate – det er gratis å se gjennom alle bildene og profilene.

Har du noen erfaringer med å date ukrainske damer? Skriv en kommentar nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here