Lyst å date thai-damer? 5 ting du bør vite om thailandske jenter!

date thai damerHar du lyst til å date thai-damer?

Eller ihvertfall å bli kjent med noen thai-jenter som søker norske menn?

Det er du ikke alene om – når vi ser på Google statistikk så ser vi at det er mange norske menn som søker om emnet.

Hva kan det ha seg?

Har det feministiske samfunnet fått menn til å lete i land der de tradisjonelle kjønnsrollene fortsatt eksisterer?

Eller handler det mer om det eksotiske og søte utseende og smilet som får norske menns hjerter til å smelte når de er på ferie i Thailand?

Uansett hva som er grunnen, så er det et par ting du bør vite om thai dating:

1. Hvorfor vil thai-damer gifte seg med vestlige menn?

Hvorfor vil en kvinne forlate sitt varme land og flytte til et kaldt og mørkt land et eller annet sted tusenvis av kilometer unna? La oss være helt ærlige – den største grunnen er penger og trygghet.

Thailand er fortsatt et veldig fattig land der det sosiale systemet ikke fungerer svært bra. I Norge har vi et individualistisk samfunnn der staten tar seg av oss om vi skulle havne i en nødsituasjon. I Thailand finnes det i bunn og grunn ingen sikkerhetsnett i samfunnet, og man er helt avhengig av sin familie og slektninger om man skulle trenge hjelp.

Men selvfølgelig så kan thai-damer forelske seg skikkelig i norske menn, og mange har svært lykkelige forhold og til og med ekteskap.

2. Kjenn til samfunnsklassene i Thailand

I den vestlige verden kan selv en kongelig gifte seg med en ”alminnelig” person…

Men i Thailand er det ytterst sjelden at folk gifter seg eller blir sammen med en person fra en annen samfunnsklasse. Ofte er det slik at når en eldre vestlig mann finner en thai-kone så er hun fra en lavere samfunnsklasse. Men om mannens seksuelle markedsverdi er høyere, så kan det godt hende han kan bli sammen med ei thailandsk kvinne fra overklassen.

Men ofte er det ikke særlig ønskelig blant thailendere at kvinnen blir sammen med en utlending. Det kan oppleves skamfullt for kvinnens familie om deres datter blir sammen med en utlending. Det er typisk thailandsk kultur å ikke ville dumme seg ut og dra skam over familien sin.

Men det finnes millionervis av thailandske damer som er interessert i å finne en norsk partner. Ikke bare pga. økonomisk og sosial trygghet, men også fordi vestlige menn pleier å behandle kvinnene godt!

3. Norske jenter vs. thai-jenter

Det går omtrent ikke an å sammenligne Norge og Thailand når det gjelder likestilling. Thailand er et svært hierarkisk samfunn, og denne tankegangen viser tendenser i ekteskap og forhold med thailendere.

For det meste så tar kvinnen av seg hjemmearbeidet, og det forventes at mannen tar seg av inntektene. Når en thai-kvinnes familie og slektninger vet at hun har startet et ekteskap med en vestlig mann, så er det også vanlig at hun økonomisk forsørger de hjemme i Thailand.

De tradisjonelle kjønnsrollene lever fortsatt sterkt i Thailand. Men thai-kvinner som flytter til vesten ønsker ofte å skaffe jobb og tjene sine egne penger. Så de kan også være svært selvstendige, som er en god ting – en lykkelig kone gir et lykkelig forhold, ikke sant?

4. Å møte thailandske damer i Norge

Det finnes mange thai-jenter i Norge.

Noen av de er gift med norske menn (mens noen er skilt og single igjen), og noen er allerede andregenerasjons norsk-thailandsk, mens noen har kommet seg til Norge på egenhånd osv. Om du kjenner noen thailendere så kan du godt spørre dem om de kjenner noen søte og single thai jenter i Oslo eller ditt område. Thai-samfunnet har et godt samhold!

Bare hold øynene åpne når du er ute på byen, eller registrer deg på noen av de norske datingsidene der ute.

5. Å møte thailandske jenter fra Thailand (dette er den beste siden for thaidating)

Om du har vært i Thailand før, så vet du sikkert at det er lett å treffe på thailandske jenter i barer, på gaten og omtrent hvor som helst. Men hvordan finner man kvinner som er konemateriale? Om du rusler rundt i utelivet på turiststeder i Thailand vil du ofte automatisk bli sett på som en vandrende pengeautomat.

Om du vil bli bedre kjent med kvinnen og hennes bakgrunn så er det enkelt å registrere seg på noen thailandske datingsider.

En stor side som mange vestlige menn og thailandske damer møtes, er ThaiCupid.com, som du kan prøve helt gratis.

thai damer dating

Her vil du se massevis av profiler med bilder av thai-damer. Siden har en chattefunksjon slik at du kan komme i kontakt med kvinner fra hele Thailand (eller kanskje noen som allerede bor i Norge?).

Har du noen erfaring med å date thai-damer? Skriv en kommentar nedenfor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here