Å treffe russiske damer: 3 enkle steg til å date russiske jenter

russiske damerEr du tiltrukket av russiske damer?

Kanskje du til og med vil ha en kone fra Russland? Om du lurer på hvordan man kan treffe på disse mystiske russiske jentene så har vi samlet noen gode tips til deg.

Det virker som at vi i den vestlige verden gjør mer og mer feil når det gjelder forhold mellom kvinner og menn. Det er klare bevis på det, lange ekteskap finnes omtrent ikke og barnefødsel synker kraftig.

Og i dag finnes det også flere menn enn kvinner i Norge. Men i de gamle Østblokklandene så er det derimot helt det motsatte, for eksempel i Russland så er det bare 86,8 menn per 100 kvinner. Så om du synes det er vanskelig å finne dame i Norge, og særlig med tradisjonelle kjønns- og familieverdier så bør du kanskje vende blikket mot Russland.

Eller kanskje du bare er skikkelig tiltrukket av slavisk skjønnhet… uansett hva du er på utkikk etter så kommer du til å ha god nytte av denne 3-trinns-guiden til å finne dame fra Russland:

1. Bli kjent med russiske damer på nett

Det finnes mange russiske damer som allerede bor i Norge og som er på utkikk etter forhold eller ekteskap, så du kan lete etter dem på de største norske datingsidene.

Om man vil gjøre det enklest mulig så kan man bli kjent med russiske jenter på nett – men vi må komme med en liten advarsel først:

Det finnes mange byråer og nettsider som vil hjelpe deg med å finne en kone fra Russland. Men det er liten vits å bruke en mellommann som bare tar pengene dine når det finnes mange vanlige datingsider med seriøse kontaktannonser fra ekte kvinner. Der kan du snakke med damene direkte uten noen mellommann. Og om dere trenger tolk for å kommunisere, hva slags forhold er egentlig det? Stikk heller på en ordentlig datingside og snakk med dem på engelsk (du trenger ikke være voldsomt god i engelsk for at det skal funke).

Det beste stedet på nett for å treffe russiske damer på nett er RussianCupid.com. Der kan du se for eksempel kontaktannonser fra St. Petersburg – en by med nesten 5 millioner mennesker og som ikke ligger så altfor lang unna Norge!

2. Arranger date i det virkelige livet

Når du har blitt kjent med ei koselig dame fra Russland og dere kanskje har skypet og chattet en del, så er det neste naturlige steg å treffe henne på en ordentlig første date. Som sagt så er det enkelt å komme seg til enten Moskva eller St. Petersburg. Fra Norge går det direktefly fra Oslo til Moskva, men man må skaffe turistvisum før man reiser!

St. Petersburg og Moskva er begge store, moderne og trygge byer å reise til og det finnes mye morsomt å finne på der, særlig om du vil ut på tur for å treffe russiske jenter.

3. Start et forhold og ta med den russiske dama di til Norge

Om du vil ta med den russiske kjæresten din til Norge så må hun søke om visum, og søke om å besøke kjæreste i Norge. Alle søknader vurderes individuelt og dere bør kunne bevise at dere kjenner hverandre og at dere har kommunisert sammen, samt at dere har et felles språk å kommunisere med.

Ellers er det også mulig å søke om vanlig turistvisum, men da bør søkeren vise til sterkt grunnlag for at hun vil returnere til landet sitt. Dessverre er det litt innviklet om dere ønsker å reise mye frem og tilbake for å bli kjent med hverandre, men om du finner din livs kjærlighet så er det vel ingenting som kan stanse dere, ikke sant? Når dere først er gift er alt mye enklere.

Noen siste ord…

Vil du heller treffe russiske jenter som allerede bor i Norge?

Da kan du alltids sjekke ut de norske datingsidene eller RussianCupid.com og bli kjent med dem allerede i kveld.

Du bør være klar over at det kan være vanskelig å forstå kvinner fra andre kulturer, så du bør gjøre deg klar for noen utfordringer. Men å studere russisk kultur er veldig interessant og noe vi anbefaler om du vil ha et godt og langvarig forhold!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here