Finn en kjæreste nå: 7 gode steder du kan finne kjærligheten!

hvordan få kjæresteMed disse tipsene fra Datingmester skal vi få deg ut for å treffe single, enten det er online eller offline, og kanskje til og med finne en kjæreste.

Føler du at du kommer til å være evig singel? Er vennene dine i forhold, og gidder ikke å bli med ut på lange festkvelder lenger? Eller er du lei av Tinders overfladiske brukerbase?

Uansett hvilken situasjon du er i så har du sannsynligvis tenkt på hvor du kan møte nye mennesker og spesielt single mennesker.

Ofte finner folk kjærestene sine på arbeidsplassen eller gjennom fellesvenner osv. men hvilke andre muligheter til å møte nye mennesker finnes det? Vi gir deg 7 ideer:

1. Supermarkedet, gater (gjør det enkelt for deg selv)

Første gang kan være veldig vanskelig for mange. Å snakke med en fremmed person i fullt dagslys?!

Det er ingen grunn til å gjøre det vanskelig for deg selv. Om du ser en interessant person på gaten, bare hopp i det og spør dem om noe. Spør for eksempel om hvor X er? Vet du om denne bussen kjører til X? Spør om hva som helst, uansett om du kanskje allerede vet svaret.

Det er bare å glemme cheesy pickup-lines. Det er bedre å stille tilfeldige spørsmål til interessante personer du møter på byen. Om du kan merke at personen kanskje viser litt interesse (og ikke bare svarer passivt på spørsmålet ditt), så bare prøv å hold samtalen i gang og inviter han eller henne ut på en kaffe til slutt!

2. Finne kjærligheten på treningssenter? Dette tipset støttes av vitenskapen. Les det:

Det er vel aldri en dårlig idé å holde seg litt aktiv, ikke sant? Det er faktisk også veldig enkelt å treffe andre single når du driver med sportsaktiviteter eller er på treningssenter.

hvordan få seg kjæreste

Men da må som regel ta ting litt sakte. Det er litt vanskeligere å komme i kontakt med folk enn når man er på nattklubb for eksempel. Det du må gjøre er å bare sette i gang å trene og sakte bli kjent med personene du ser ofte. Etter hvert vil det føles helt naturlig å hilse nøytralt til hverandre når man har sett hverandre et par ganger. Og fra der fører det ene til det andre…

Og rent psykologisk er det en ting som kalles eksponeringseffekten. Dette betyr at når vi ofte ser det samme ansiktet, vil vi sakte begynne å synes det er mer attraktivt. Hvis du ofte ser noen i treningssenteret og så ser dem i utelivet også, er det mye lettere å bryte isen når dere allerede har sett hverandre før.

3. Er språkkurs gode steder å få seg kjæreste? (+ andre kurs)

Hvor kan man treffe single kvinner er det mange som lurer på. Om du er interessert i å lære et nytt språk, så bør du prøve et språkkurs på det lokale universitetet.

Spansk og fransk er ofte overbefolket av single kvinner. Men husk mannfolk: prøv å ikke åpenlyst signalisere at dere er der for å flørte med single damer. Dere må være interesserte i språket. Kanskje det er verdt å velge et vanskelig språk, også kan du holde utkikk etter noen «talent» som kan lære deg.

Og dette gjelder ikke bare språkkurs. Bare velg hva som helst som du synes er interessant. Thai matlaging, baristakurs eller noe med kunst kanskje? Dette er flotte måter å møte nye mennesker som allerede har de samme interessene som deg.

4. Å finne kjæreste på nett (velg den riktige datingsiden!)

finne kjæresteOm du er på utkikk etter en kjæreste, så kan Tinder eller andre datingapper være litt for overfladiske. Men det finnes mange seriøse datingsider der ute også, hvor du kan finne en kjæreste.

Sjekk vår liste over topp 10 datingsider, hvor du kan finne en god side som passer for ethvert behov. Enten du er ung eller gammel, leter etter ditt livs kjærlighet, eller bare noe kortvarig.

Du kan også prøve å møte single på Facebook på diverse singelklubber, eller ta direkte kontakt med ditt hemmelige crush.

5. Meetup.com, singelevents, finn kjærligheten på alle slags begivenheter

Om du har vært singel en stund og gjerne vil få en stopper på det, så blir du nødt til å bli mer aktiv. Prøv å kom deg ut på noen arrangementer, selv om du bare skulle finne det en smule interessant. Kom deg ut og utvid dine sosiale sirkler.

Dette kan du enten gjøre gjennom møter på Meetup.com, eller prøve deg på ordentlige singelmøter som for eksempel speed-dating osv. Det finnes for eksempel mange tilbud for single i Oslo.

Når du skaffer nye venner og får nye bekjente, så kanskje du kan treffe din fremtidige kjæreste gjennom dem?

6. Hunder (eller barn) for å finne kjærligheten

Å ha hund er vanligvis en god samtalestarter. Om du er en mann og vennen din spør deg om du kan passe på hunden deres i noen dager, så kan du bruke denne muligheten til din fordel. Ta en tur i parken på en solskinnsdag og nyt den friske luften og hundens magnetiske kraft på kvinner med hunder.

Eller som den legendariske Charlie Harper sier, så kan et barn være bedre enn en hund, om mannen vil ha en kvinnes oppmerksomhet:

7. Å finne en kjæreste gjennom venner eller bekjente

Om du gjerne vil bli kvitt singelstatusen din, så bør du innrømme for deg selv og dine venner, at du gjerne vil treffe noen. Spør vennene dine om de kjenner noen som passer til deg. Det finnes også en datingapp som heter Hinge, som søker etter passende partnere i din vennekrets.

Så spør vennene dine, og ikke si nei til muligheter til å skaffe nye venner og møte noen gjennom dem.

Bonustips: for å finne kjærligheten så må du ha riktig mindset

De neste setningene vil nok høres veldig cliche ut, men det må bli sagt:

Først så må du elske deg selv før du kan inngå et sunt og kjærlig forhold til en annen person.

Om du tror at kjærlighet vil redde deg fra all elendighet du føler i livet, så vil du ikke klare å finne noen. Du må først kunne gi ekte kjærlighet, før du kan motta kjærlighet. Fokuser på ditt eget liv først. Skaff deg noen sunne rutiner: kom deg i aktivitet, spis sunn mat, jobb mot noen mål i livet. Sunne og gode daglige vaner fører til lykke. Men dessverre så lever mange mennesker i et kronisk og patologisk fremtidig drømmeland:

“Når jeg finner en partner, vil jeg være lykkelig…”
“Når jeg finner drømmejobben, vil jeg være lykkelig…”
“Når jeg vinner i Lotto, vil jeg være lykkelig…”

Nei, om du bare tror at lykken ligger i et fremtidig fantasiland så vil du bare gjøre deg selv mer ulykkelig nå. Fokuser heller på å finne noen gode daglige rutiner. Design et liv med dine egne hobbyer og interesser, og du vil ha mye større sjanse for å finne kjærligheten.

Konklusjon

Det finnes mange steder å finne en kjæreste.

Det beste du kan gjøre er å være aktiv og holde øynene og ørene åpne. Ikke isoler deg fra omverdenen med musikk på øret og øynene på smartphoneskjermen. Du kan finne kjærligheten hvor som helst, om du bare har den rette mentaliteten!

Om du fortsatt leser, så anbefaler vi å lese disse artiklene mens du er i gang:

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here