Å treffe filippinske damer: 7 ting du må vite om filippinske jenter!

filippinske damerOm du er interessert i filippinske damer så har du havnet på rett sted! I denne artikkelen så har vi samlet alt du trenger å vite om landet, kulturen og kvinnene!

Filippinene er et land i Sørøst-Asia som består av over 7000 øyer. Her har de en interessant blanding av asiatisk, amerikansk og spansk kultur (dette har historisk bakgrunn, vi anbefaler å lese mer på Wikipedia).

Det er mange norske menn som er interesserte i asiatiske damer og mange ender opp med å gifte seg med en filippiner.

Her kommer 7 interessante fakta og tips om filippinske jenter:

1. Filippinske damer snakker bra engelsk

Engelsk er Filippinene sitt andre offisielle språk. De fleste utdannede menn og kvinner snakker bra engelsk så det er mye enklere å kommunisere med kvinner der sammenlignet med for eksempel thailandske kvinner.

Når man inngår et forhold med en kvinne fra en helt annen kultur så hjelper det veldig mye om man har mulighet til å kommunisere på et felles språk.

2. Filippinere elsker europeere

Filippinsk kultur henter veldig mye influenser fra USA og andre land. Særlig kvinnene elsker europeere, og dette gjelder særlig skandinaviske menn som har rykte for å behandle kvinnene sine med respekt og til og med hjelper til med det dagligdagse.

Men vi kan ikke benekte at penger og økonomisk trygghet gjør det enda mer attraktivt å finne en norsk partner.

3. Du vil ikke finne mange radikale feminister blant filippinske kvinner

Når vestlig massemedia får mannfolk til å hate den tredje bølgen av radikal feminisme, så er det ikke rart at mange lengter etter kvinner fra land med mer tradisjonelle verdier.

I Filippinene er de litt mer tradisjonelle kjønnsrollene fortsatt i live og de forstår fortsatt at menn og kvinner er ulike på noen måter og er OK med dette.

4. Filippinerne er et lykkelig folk

Vi nordboere er ganske organiserte og reserverte og kommer til å merke forskjellen mellom vårt land og det mer utadvendte landet Filippinene. Det er et fattig land i forhold til Norge, men deres borgere er veldig snille og har det mye moro når de treffer på utlendinger. Selvfølgelig så finnes det også stressa og ambisiøse kontorarbeidere der også, men generelt sett så ser ikke filippinerne så alvorlig på ting slik som mange stressede og nervøse mennesker i den vestlige verden.

5. … men de er et hardt arbeidende folk

Er du redd for at den filippinske dama bare er ute etter pengene dine? Det finnes selvfølgelig golddiggere i alle land, men i Filippinene så er de vant med å arbeide og tjene egne penger. Filippinere flytter ofte til andre land for å arbeide og det anslås at det finnes mer enn 10 millioner filippinere som jobber i andre land.

Poenget er:

Om du tar med deg din nye filippinske kjærlighet til iskalde Norge så vil deres arbeidsomme natur hjelpe til med integreringen siden hun er klar til å hoppe inn i arbeidslivet. Om kona har sitt eget liv utenfor hjemmet så har du en gladere kone, og et bedre ekteskap for dere begge.

6. Filippinske damer er veldig familieorienterte

I Filippinene så føder hver kvinne i gjennomsnitt 3 barn. Norske kvinner føder i gjennomsnitt 1,56 barn. Dette betyr at filippinske familier er større og noe som holder dem nære hverandre er delvis at det ikke finnes noe særlig bra sosialt sikkerhetsnett i landet.

Vi i den vestlige verden lever ensomme liv i store leiligheter (statistikken viser at omtrent 40 % av alle husholdninger i Norge er singel-husholdninger) og vi er veldig avhengige av staten når det gjelder finansiell støtte og helsetjenester.

Om du leser om hva som gjør mennesker lykkelige så er det mest vanlige svaret et godt familieforhold. Så en kvinne med tradisjonelle familieverdier kan være noe som skaper masse glede i forholdet og livet generelt.

7. Hvor og hvordan treffer man filippinske jenter?

filippinske jenter

Ifølge statistikken så finnes det omtrent 20 000 filippinere i Norge.

Om du vil treffe filippinske damer i Norge, så er det bare å stikke innom Norges største datingsider og lete etter dem der.

Men det finnes en enklere måte å bli kjent med filippinere på, og det er med hjelp av FilipinoCupid.com. Dette er en svær datingside med massevis av filippinske damer, og kanskje til og med noen filippinske jenter i Norge. Det er verdt å gi den et forsøk og chatte med flere kvinner for å få en følelse for hvordan det er å snakke med filippinske damer.

Det er jo også mulig å bestille en ferietur til Filippinene og treffe kvinnene direkte der. Så hopp ut i utelivet, ta en prat på gaten, eller registrer deg på de lokale datingsidene!

1 kommentar

  1. Det finnes mange flotte filippinske jenter
    Man bør være oppmerksom på at det finnes de som er etter bare penger og hus.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here