Er han interessert? 13 tegn på at han liker deg!

liker han megI denne artikkelen går Datingmester dypt inn i sjelen og tankene til en mann.

Vel, kanskje vi ikke trenger å gå så veldig dypt, for mannen kan være en enkel skapning. Tegnene på at han liker deg er ofte ikke så veldig mystiske.

Denne artikkelen er for deg om:

  • Du er interessert i en mann og spør deg selv «liker han meg?!»
  • Dere dater allerede (og kanskje har sex) men du er usikker på om han er interessert i noe mer

Vi gir deg 13 tegn og tips som vil hjelpe deg i å finne ut mer om mannfolk, og for å se sikre tegn på om han liker deg eller ikke:

1. Et sikkert tegn på at han liker deg: han stirrer på deg

Dette er beviset på at mannfolk er enkle skapninger; når han ser noe han liker, så stirrer han.

Om han er interessert i deg så klarer han ikke å få øynene vekk fra dine øyne, ansikt, pupper og rompe – alle dine feminine fysiske trekk.

Om dere tilbringer mye tid sammen på enten arbeidsplass eller skole, prøv å følge med på om han ser på deg eller ikke.

Om han snur seg unna når du «tar han» i å stirre, så betyr det kanskje at han er sjenert. Det kan også bety at han prøver å være høflig og ikke stirre for mye. Med dagens #metoo-bevegelse og beskyldninger for seksuell trakassering så er til og med de gode mannfolka redde for å åpent sjekke ut damer de liker.

Gi han et smil neste gang eller hold i det minste øyekontakten litt. Dette vil gi han en slags «invitasjon» til å kanskje planlegge en måte å komme i kontakt med deg (eller om han er modig og direkte så kan det hende han kommer rett bort til deg).

2. Han liker deg om han spør deg masse spørsmål

Ok, la oss anta at du allerede har snakket med mannen du liker.

Om han prøver å holde samtalen gående ved å stille spørsmål, så er dette et tegn på at han liker deg.

Men om det er bare du som holder samtalen gående og han bare svarer på spørsmål som du stiller, uten at han aktivt prøver å holde liv i samtalen, så kan det hende at han ikke er så interessert.

Men dette kan også bety at han er litt innesluttet og kanskje ikke klarer å finne på noe å snakke om. Dette er også viktig å huske på. Om han er beskjeden og innesluttet så bør du gi han litt tid.

Les også: 7 tips for første date!

3. Kroppsspråk kan vise tegn på at han liker deg

Kroppsspråket kan avsløre mye om en mann.

Står han med god og strak positur når han er rundt deg? Fikser han på håret sitt? Kanskje han presser frem brystkassa litt? Det sånn noen mannfolk gjør når de er rundt interessante damer, som du!

Om han driver på mobilen mens kroppen er vendt i en annen retning når dere snakker, så er det ikke et godt tegn. Dette kan være tegn på at han ikke liker deg på en romantisk måte.

4. Oppfører han seg annerledes rundt deg? Kan være tegn på at han liker deg

Klarer du å se om han oppfører seg annerledes når han er rundt deg, enn når han er blant andre mennesker?

Er han mer høylytt og tullete når han er rundt noen mennesker, men blir litt mer selvbevisst og stille når du kommer?

Dette kan være et godt tegn. Han blir kanskje litt mer gjennomtenkt når det gjelder oppførselen sin rundt deg og vil gi et godt inntrykk.

Men om han tuller med deg som om du er broren eller søsteren hans, så kan det være et tegn på at han ikke liker deg på en romantisk måte. Da kan det hende at du har havnet i hans friendzone.

5. Han snakker ikke om andre damer når du er i nærheten

Om han snakker om andre damer mens han er rundt deg, på en måte som viser at han liker disse andre damene, så er det et dårlig tegn. Dette kan være enda et tegn på at du har havnet i friendzone.

Det er kanskje mer vanlig at kvinner putter menn i friendzone (ved å snakke med menn om andre mannfolk de liker), men mannfolk kan også gjøre dette.

Dette er en indirekte måte å si til den andre personen at, «vi er venner og vil forbli bare venner».

Så om han liker deg så vil han mest sannsynlig ikke sjekke ut og analysere andre potensielle partnere mens du er i nærheten.

6. Gir han deg ikke noe oppmerksomhet? Dette kan gå begge veier:

Spiller mannen «hard to get»? Dette er også mulig.

Om du er en veldig attraktiv dame, så vet han at du får oppmerksomhet fra mannfolk hele tiden. Så det kan godt hende at han prøver å skille seg ut ved å ikke bare være «enda en fyr som forguder deg».

Kanskje han bruker omvendt psykologi, ved å ignorere eller til og med være frekk mot deg. Eller det kan godt hende at han er veldig interessert i deg, men bare foretrekker å ta ting sakte.

La oss innrømme en ting; kvinner liker menn som er litt utfordrende og ikke bare kryper etter dere og sikler som sultne hunder. Ikke sant?

Men at han ikke gir deg noe oppmerksomhet kan også være tegn på at han ikke er interessert i deg. Så denne slags oppførsel kan gå begge veier.

Om du er en veldig attraktiv dame som får oppmerksomhet fra mange menn, så bør du prøve å gi han litt oppmerksomhet, samtidig som du ikke gir noe oppmerksomhet til andre menn.

Menn blir ikke tiltrukket av kvinner som gir oppmerksomhet til mange mannfolk samtidig (dette fungerer ofte motsatt for kvinner – mange kvinner føler mer interesse for menn som er omringet av kvinner). Det er biologiske grunner for denne forskjellen, men mer om det i en fremtidig artikkel.

7. Sikre tegn på at han liker deg: han spør etter mobilnummeret ditt, Instagram eller Facebook

Hvorfor ellers vil han spørre om disse tingene?

Han liker deg.

Mannfolk spør ikke om disse tingene bare for å være venner – om han ikke er homofil og bare har veldig lyst til å være venner da. Heteroseksuelle menn søker ikke etter kvinnelig vennskap ved å spørre om telefonnummer og kontaktdetaljer, om det ikke er andre veldige praktiske grunner til å dele kontaktdetaljer. Om han spør etter detaljer så er det nesten garantert et tegn på at han liker deg.

8. At han er nervøs kan være tegn på at han liker deg

Når en mann er interessert i deg så vet han kanskje ikke helt hvordan han bør oppføre seg.

Han kan vise litt klumsete oppførsel, eller han kan tulle til ord og setninger. Om dere snakker sammen og han ikke spør etter nummeret ditt så kan det godt hende at han er beskjeden. Det kan godt hende at han banner for seg selv i dette øyeblikk fordi han ikke turte å spørre.

Bare gi han en ny sjanse – kom deg nærme han og gjør det litt enklere for han å ta kontakt med deg. Fortsett å vise tegn på at du er interessert og la han bygge opp motet til å ta en prat og kanskje spørre deg ut.

9. Han «gjemmer» deg ikke fra vennene sine

Driver dere allerede å dater hverandre? Trenger du fortsatt sikre tegn på at han liker deg eller ikke?

En mann som bare vil ha det moro og ikke ønsker annet enn et seksuelt forhold, vil mest sannsynlig ikke introdusere deg til vennene sine. Eller om han ikke tar deg med på en «ekte» date og helt vil treffes i en leilighet for «Netflix and chill», så er han mest sannsynlig ikke interessert i et seriøst forhold.

Om han virkelig er interessert i deg og vil ha et seriøst forhold, så vil han ikke nøle med å gå på en «ekte» date med deg på offentlige steder. Han vil heller ikke nøle med å introdusere deg til kameratene sine (og eventuelt familien sin).

10. Stalker han deg (på nett)? Da er han interessert

er han interessert

Dukker denne mystiske mannen opp blant venneanbefalingene på Facebook? Dette kan kanskje bety at han har sjekket ut Facebook-profilen din.

Eller har han spurt vennen din om brukernavnet ditt på Instagram eller Facebook?

Hvis han går gjennom bryet å finne deg på nett, hvorfor ellers ville han gjort det? Dette er et åpenbart tegn på at han liker deg.

Det er jo også mulighet for at han er en creepy seriemorder som er på utkikk etter sitt neste offer. Hvem vet?

11. Om han husker detaljer om deg, så er han interessert

Når du snakker med denne fyren, husker han detaljer om deg og ting du har sagt i tidligere samtaler?

Om svaret er ja, så betyr det at han faktisk hører på deg. Et godt tegn!

Det betyr at han ikke bare glaner på deg på samme måte som Homer Simpson gjør når han har en apekatt som slår på cymbaler i hodet sitt, mens han LATER SOM at han hører på.

Vel, det kan faktisk være flere grunner til at han ikke husker det du har snakket om. Det kan godt hende at han er såpass trollbundet av skjønnheten din at han rett og slett mister fokus. Eller kanskje han rett og slett er nervøs. Hvem vet.

12. Magefølelsen sier at han liker deg – stol på den

Kanskje det er lurt å slutte å overanalysere og heller bare stole på magefølelsen.

Om han virker interessert i deg så er det mest sannsynlig fordi han faktisk er interessert.

Sannsynligheten er stor for at han er for sjenert til å ta første steget. Da er det din jobb å gi han nok hint på at du er interessert, slik at han blir overbevisst over at det er trygt å ta steget. Mannfolk blir avvist hele tiden; på Tinder, på nattklubben, overalt. Gi han den selvtilliten han trenger for å ha mot nok til å stikke bort til deg (eller å finne deg på sosiale medier og ta første steg der).

13. På tide å bli seriøse (eller ikke?) Er han interessert i mer enn bare sex?

sikre tegn på at han liker deg

Så dere har datet en stund og har allerede sex?

Lurer du fortsatt på om han liker deg for mer enn bare sex? Er han kanskje forelsket?

Om magefølelsen ikke gir deg noen tydelige tegn, så er det best å gi det litt tid. Ikke stress for mye med det og ikke press han til å ta en stor avgjørelse om dere bare har datet i en kort periode.

Om dette er en fyr som er ettertraktet av mange kvinner, så trenger han kanskje litt tid for å avgjøre om han vil gi slipp på den friheten han har.

Det er viktig at du tar det med ro og er tålmodig slik at du gir han rom til å puste og tenke. Å tvinge noen til å bli forelsket i deg fungerer aldri bra. Om du gir han rom (samtidig som du viser at du er interessert og forpliktet til han), så vil du øke sjansene for at han blir forelsket i deg.

Konklusjon

Om du virkelig vil ha en fyr, så må du slutte å overanalysere og heller fokusere på å handle:

Ta øyekontakt, gi et smil. Signaliser til han at DU er interessert og han vil forhåpentligvis samle motet til å ta steget.

Eller om dere allerede dater, men du er usikker på om han virkelig liker deg eller om han bare er ute etter moro, så ta det heller med ro. Det er ikke lett å temme en kvinnebedårer – noen ganger krever det bare tid og tålmodighet.

Vet du noen sikre tegn på at han liker deg? Synes du det er vanskelig å lese menn? Har du en god måte å teste om han liker deg på? Skriv en kommentar nedenfor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here