Elitesingles erfaringer & anmeldelse (2019): 6 ting du må vite

elitesingles erfaringerHer kan du lese Datingmester sin erfaring med og anmeldelse av Elitesingles sin tjeneste.

Elitesingles har vært et litt kontroversielt emne i Norge i mange år.

Dette er fordi tjenesten har provosert de som mener at alle mennesker er like mye verdt.

Men dette handler ikke om at noen er bedre enn andre.

Elitesingles er ikke så overfladisk som det kanskje høres ut som – det er faktisk en smart tjeneste. La oss fortsette å snakke mer om siden. Er det en god eller dårlig tjeneste? Hvem egner det seg for? Hvor mye koster det? Vi kommer til å svare på disse spørsmålene og mange flere i denne artikkelen.

Etter vår Elitesingles test så har vi 6 ting du antakelig vil vite om tjenesten:

1. Hvilke krav har Elitesingles?

Finnes det kriterier for å bli med på Elitesingles? Det er mange som lurer på – hva kreves for å være i “eliten”? Faktisk så er det eneste kravet at man har fylt 18 år.

Elitesingles har ingen krav for inntekt, du trenger ikke eie en yacht, og du trenger ikke være lærer eller advokat.

Men det finnes helt klart noen brukergrupper som er i stort flertall på datingtjenesten. Om man er 19 år gammel og arbeidsløs så er det nok kanskje bedre å sjekke ut andre datingtjenester. Ikke at de har noe i mot 19 år gamle arbeidsløse menn, men du forstår poenget.

2. Hvem egner Elitesingles seg best for?

Kort sagt så er dette en tjeneste for personer som leter etter seriøs dating og ikke one-night-stands eller sexvenner.

Vår anmeldelse av Elitesingles fant ut at den største brukergruppen er godt utdannede single mennesker over 30. Ifølge Elitesingles så har de fleste av brukerne en universitetsgrad.

En annen populær brukergruppe er single over 50. Denne aldersgruppen (og eldre) har vokst enormt innen online dating de siste årene. Så for deg som er 50+ så er Elitesingles et svært godt valg!

Når det gjelder seksuell legning så er det åpent for både heterofile og homofile å være med.

Vi mener at Elitesingles ikke passer for deg som er 20+ og leter etter et one-night-stand eller useriøse forhold. Om du er ute etter det, så bør du prøve Tinder.

Passer ikke Elitesingles for deg? Sjekk ut vår liste over de 10 beste datingsidene for å finne en side som passer deg.

3. Personlighetstest (og hvorfor det er nyttig…)

Hovedidéen bak Elitesingles er at deres matchmaking-funksjon skal matche single som virkelig passer godt til hverandre.

Når du registrerer deg hos Elitesingles så må du gjøre en personlighetstest. I testen så blir du stilt spørsmål om deg selv og hva du forventer deg av din partner. Resultatet blir ikke delt med andre men blir brukt til å vise deg andre brukere som du matcher best med.

Å ta testen kan virkelig være en øyeåpner. Den kan få deg til å tenke gjennom hva som er viktige ingredienser for å skape et langt og sterkt forhold. Ifølge studier blir forhold bedre og varer lengre mellom mennesker som har lignende bakgrunn, holdninger og verdier.

Du vil også møte på spørsmål som refererer til elitestatusen til nettstedet, som er rettet mot utdanningen din, og hva du forventer at partneren din har som utdanningsnivå, din årlige inntekt (og hvor viktig partnerens inntektsnivå er for deg). Så for alle jentene der ute som ønsker å møte rike menn, er dette datingsiden for dere.

Som vi nevnte tidligere så er denne informasjonen hemmelig, men vil bli brukt i en algoritme for å finne ut hvem du matcher best med.

Om du ikke ønsker å betale for tjenesten så er det gratis å registrere seg, utføre Elitesinglestesten og se hvem du matcher med!

Og apropos betaling;

4. Elitesingles pris

Du lurer kanskje på hva Elitesingles koster siden det skal være en side for “eliten”. Sannheten er at det ikke er blant de billigste nettdatingplattformene. Dette er kanskje forventet siden tjenesten er rettet mot høyt utdannede single som ikke nøler med å betale for god service. Prisene varierer avhengig av hvor lang bindingsperiode du velger (noen ganger så har Elitesingles tilbud, så ikke bli overrasket om du ser en annen pris på hjemmeside deres):

  • 12 måneder: 279 kr / måned
  • 6 måneder: 379 kr / måned
  • 3 måneder: 649 kr / måned

Men før du betaler noe som helst så kan du registrere deg helt gratis, ta personlighetstesten og se de du matcher med!

5. Er Elitesingles en scam? Nei, men husk dette:

Det finnes noen sinte mennesker der ute som har skrevet om Elitesingles erfaringer der de angriper Elitesingles og kaller siden en scam.

Vi kan med sikkerhet si at det absolutt ikke er en scam, men det finnes en irriterende ting med Elitesingles:

Det er at det betalte abonnementet fornyes automatisk hvis du ikke avslutter medlemskapet ditt selv. Så ikke glem å avslutte medlemskapet ditt senest 7 dager før det automatisk fornyes om du ikke vil fortsette å bruke tjenesten.

Dette står på betalingssiden, men ikke alle ser det og kan da få en uhyggelig overraskelse når de ser at pengene har forsvunnet fra kontoen sin.

En annen negativ ting med Elitesingles – som folk har skrevet om på forum – er at det ikke finnes så mange brukere i mindre byer. Men om du bor i eller i nærheten av større byer som Oslo, Bergen, Trondheim osv. så vil du ha et større utvalg på Elitesingles i Norge.

6. Selskapet som står bak Elitesingles & kundeservice

Selskapet som står bak Elitesingles.no er Spark Networks Services GmbH som er et tysk selskap som holder til i Berlin. De har rundt 250 ansatte og opererer datingsider i mer enn 25 land.

Kundeservice er lett å komme i kontakt med, og de snakker norsk – alt du trenger å gjøre er å gå inn på kontoen din, og deretter klikke på “kundeservice”-siden. Enten du trenger personlige tips, teknisk hjelp eller har andre spørsmål så er det bare å kontakte kundeservice.

Elitesingles er definitivt en datingside av høy kvalitet som drives på en profesjonell måte.

Oppsummering

Passer Elitesingles bra for deg?

Mange utdannede single over 30 har hatt gode erfaringer med Elitesingles.

Så om du vil finne en partner som virkelig matcher med deg og du ikke vil ha noe mindre enn det du fortjener, så bør du prøve siden: Elitesingles.no

Det er gratis å prøve, så hvorfor ikke?

Om du er i 20-åra – eller ikke er så fokusert på karriere – så kan du sjekke vår liste over topp 10 datingapper.

Har du allerede Elitesingles erfaringer? Skriv gjerne en kommentar nedenfor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here