Dating i Trondheim? 7 tips for å møte single i Trondheim!

dating i trondheimEr du singel i Trondheim og ønsker å krydre opp datinglivet litt?

Da har du kommet til rett sted – Datingmester står til din tjeneste.

Trondheim har en befolkning på mer enn 200 000. Og om du utvider søket ditt til hele Trøndelag så har du hele 450 000 mennesker.

Så det finnes massevis av single der ute, og du må ikke tro at alle de gode allerede er opptatt!

Her er våre 7 tips og steder til å finne en date i Trondheim akkurat nå:

1. Online dating i Trondheim? Noen bedre alternativer enn Tinder?

De fleste ser på Tinder som den eneste online dating-metoden i dag.

Men nå i 2019 så virker det som at mange begynner å legge fra seg Tinder.

Det fungerte godt for noen år siden, men i dag så virker det mer som et spill enn en datingapp. De fleste bare sveiper i vei for å få en liten dose adrenalin eller underholdning uten noen planer om å stikke på date.

Men om du virkelig har lyst å møte single og gå på ekte dater, så har vi noen favoritt datingsider vi vil dele med deg:

EliteSingles.no – særlig bra for single i Trondheim som er 30+ og utdannede, og ser etter seriøse forhold.

VictoriaMilan.no – vil du ha en sex-date i Trondheim? Denne siden er populær blant de som er over 30 år som allerede er i et forhold eller ekteskap.

Eller se gjennom våre andre lister:

2. Beste nattklubber for å finne single i Trondheim?

Om du vil finne en mann eller dame på den “gode gamle” måten i utelivet, hva er de beste utestedene i Trondheim? Her er noen ideer:

Diskoteket (Carl Johans gate 3, 7010 Trondheim): en flott kombinasjon av partyaction på dansegulvet, men også stillere områder der du kan sosialisere med venner og bli kjent med nye folk. Passer særlig godt for litt mer modne single i Trondheim.

The Mint (Nordre gate 23, 7010 Trondheim): om du er ung, 18+, vil drikke, danse og finne et one-night-stand i Trondheim – så er dette stedet for deg! Ikke for den blyge eller for hipstere!

3. Litt mer avslappede barer og puber for å møte single i Trondheim?

Foretrekker du barer istedenfor nattklubber?

Her er noen gode og singelvennlige barer i Trondheim:

Raus Bar (Nordre gate 21, 7010 Trondheim): en classy bar for fine cocktails. Stikk dit med en wingman eller wingwoman på helgen og kanskje du treffer noen trivelige single damer eller menn!

Bar Circus (Olav Tryggvasons Gate 27, 7011 Trondheim): en avslappet atmosfære for de som elsker rock! Det er enkelt å komme i prat med nye folk, særlig på helgene når festen varer til kl. 02:30!

4. Livemusikk eller standup er også gode steder å finne date i Trondheim:

Mens du er singel bør du holde et øye med turplanene til dine favorittband og artister, og få med deg konserten deres når de stikker innom Trondheim. Lignende musikksmak er et godt grunnlag for vennskap eller til og med forhold, så dra nytte av denne muligheten!

Standup-show er også et flott sted å treffe nye mennesker. Når du leser gjennom profilene til folk på datingsider så vil du se at god humor er en av de tingene de fleste ser etter i en fremtidig partner! Så litt alkohol + gode vitser = flott mulighet til å dra noen damer eller menn.

5. Treningssenter eller sport for å treffe nye mennesker?

single i trondheim

Mange, om ikke alle, aktive single stikker til treningssenter i dag. Eller en eller annen sosial fitnessaktivitet, som for eksempel yoga.

Treningssentre er ikke akkurat det perfekte stedet for å spørre folk om å stikke på date. Men prosessen ved å flørte med noen på treningssenter går mye saktere (enn i utelivet for eksempel).

Når du stikker til en aktivitet ofte så begynner du å bli kjent med fjesene rundt deg. Etter noen uker så vil du kjenne igjen de som stikker dit ofte. Deretter skaper du litt øyekontakt. Senere sier dere hei. Og kanskje etterhvert så ser dere hverandre tilfeldigvis på en bar om helgen. Da er det enklere å stikke bort for å ta en prat, ikke sant?

Å bli aktiv og prøve seg på noen nye hobbyer er alltid en god ting når du er singel. Samt at du kommer i bedre form, noe som vil booste selvtilliten din. Dette er en kjempestor fordel på datingmarkedet!

6. Åpne universiteter eller andre kurs er flotte steder å finne date i Trondheim:

Foretrekker du å trene hjernen istedenfor kroppen?

Og vil du samtidig møte nye folk?

Språkkurs er et eksempel på kurs som er fulle av single menn og kvinner av alle aldre – fra 20-åra og opptil 50+. Dette er flotte og morsomme steder å treffe nye mennesker. Sjekk ut om Folkeuniversitetet har noen interessante tilbud. Eller sjekk ut Brilla språkskole i Trondheim.

Eller om du vil lære deg et fremmed språk, prøv å finne noen utlendinger i Trondheim som leter etter en språkutvekslingspartner. Dette er en god måte å bli kjent med et nytt menneske direkte på – eller om du er litt mer innesluttet og ikke liker store folkegrupper.

7. Stikk på alle slags møter for single i Trondheim

Speed dating-arrangementer er ganske vanlige i større byer, som Oslo og Trondheim. Om du ser en slik hendelse i Trondheim, prøv da vel! Det er en morsom måte å møte og snakke med mange menn og damer på bare en kveld.

En annen fin måte å treffe nye mennesker på (uten målet om å date eller finne en partner) kan være på Meetup.com. Du kan ta en titt for å finne ut hva slags grupper de har i Trondheim. Ideen bak dette er at du vil treffe på andre mennesker som har lignende interesser som deg. Du kan finne venner eller kanskje til og med en ny partner – hvem vet!

Når du er singel så er det lurt å prøve å utvide den sosiale sirkelen din, for da øker du sjansene for å treffe den spesielle personen!

Konklusjon

For å spice opp datinglivet ditt i Trondheim, så må du bli aktiv på alle områder:

Prøv online dating (ikke bare Tinder) på sider som Elitesingles.no. Lag en fin datingprofil og prøv å gjør en større innsats enn å bare sveipe til venstre og høyre på Tinder. Da ligger du allerede foran de fleste andre single!

Prøv også å bli aktiv med enten nye eller gamle hobbyer og utvid den sosiale sirkelen din. De fleste treffer fortsatt på partneren sin i den “virkelig verden” i dag!

Har du noe du vil dele om dating i Trondheim? Skriv en kommentar nedenfor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here