Dating i Oslo: 7 tips til å treffe single i Oslo!

dating i osloEr du singel i Oslo og ønsker å treffe nye mennesker?

Da har Datingmester noen tips for deg..

Dating i Oslo bør være enkelt siden hovedstader alltid har en høy prosentandel single mennesker.

Men til tross for apper som Tinder og andre sosiale nettverk, så sliter folk fortsatt med å finne den rette partneren (eller til og med en helt grei fyr eller dame å date i Oslo)!

Så hvordan treffer du interessante og single mennesker? Her er 7 tips til å score en god date i Oslo:

1. Online dating i Oslo? (Bare glem Tinder):

Om du er singel i Oslo, og frustrert med Tinder så er du ikke alene. Men det finnes noen gode alternativer om du har lyst å treffe folk på ekte date i Oslo, og ikke bare leke med Tinder:

Elitesingles.no – om du er over 30 og har høyere utdanning eller er karrierefokusert, så er dette siden for deg.

VictoriaMilan.no – om du vil finne en sex date i Oslo (særlig for damer og menn over 30), prøv denne siden. Den er mer diskret enn Tinder siden mange av brukerne der allerede er i et forhold.

Eller sjekk ut vår liste over de 10 beste datingsidene i Norge!

2. En god klubb om du er singel i Oslo?

Om du vil stikke på nattklubb og treffe nye mennesker så finnes det mange gode alternativer i Oslo.

For en mer nøktern og autentisk opplevelse så anbefaler vi The Scotsman. Det er egentlig et sted med restaurant, pub og nattklubb under ett og samme tak. Så du kan starte kvelden med mat og drikke, og fortsette med å sjekke opp noen damer eller menn senere!

Jaeger er en annen populær klubb med dansegulv og musikk fra hiphop til elektronisk musikk og alt mellom – som varierer fra kveld til kveld. De har også noen roligere områder (og særlig om sommeren så er bakgården flott) til å ha samtaler med venner og nye mennesker. En god klubb til å treffe andre single i Oslo!

3. Heidi’s Bier Bar – en koselig bar for en mer moden atmosfære

Om du ikke er typen som liker å late som du er kul på nattklubb og du ser etter en jordnær og ærlig partypub, prøv Heidi’s Bier Bar. Her finnes to dansegulv, massevis av drikker på tap og flaske. Et flott sted å treffe nye mennesker mens du har det moro med venner.

Ellers bør du sjekke ut irske puber som The Dubliner Folk Pub og Paddy’s Irish Pub – dette er koselige steder å ta seg en drink og treffe nye mennesker – og her finner du ofte god livemusikk som liver opp stemningen.

4. Livemusikk eller standup = bra for å treffe nye mennesker i Oslo!

Om du ikke er stor fan av uteliv, men liker å nyte livemusikk og standup, så er dette også gode steder å treffe nye mennesker i. Om dere har lignende musikksmak så er det et godt utgangspunkt for å skape nye vennskap og kanskje finne den virkelig spesielle personen i ditt liv.

Så sjekk ut turnekalenderen til dine favorittartister og stikk på showet deres når de er i Oslo.

Å ha lignende type humor er også et svært viktig element for at to mennesker skal forelske seg. Standup-show kan være et flott sted å treffe likesinnede mennesker. Litt alkohol og noen gode vitser skaper trivelig og sosial stemning der mennesker er åpne til å snakke med nye mennesker.

5. Språkkurs for å score date i Oslo?!

Studier har vist at mennesker som ligner hverandre, skaper lengre og lykkeligere forhold. Og dette gir jo god mening! Så du bør omringe deg selv med mennesker som har lignende interesser som deg.

Å lære nye ting er alltid fint, og om det er mulig å treffe nye og interessante mennesker samtidig så er det enda bedre.

Sjekk ut hva slags tilbud de lokale åpne universitetene har, eller andre steder som tilbyr kurs. Språkkurs har vanligvis en veldig sosial stemning hvor det er enkelt å treffe single damer og menn. Eller kanskje du har lyst å lære å lage thaimat, ta dansetimer eller noe annet relatert til kunst?

Å lære en ny hobby er en flott måte å skape gnist i datinglivet ditt i Oslo.

6. Treff sporty single i Oslo. Dette tipset støttes av vitenskapen!

Mange mennesker (særlig single) går regelmessig til treningssenter, yoga eller andre fitnessrelaterte aktiviteter.

Dette er flotte steder å stikke til for å holde deg i god form, og for det andre til å komme deg ut blant nye mennesker. Etterhvert når du begynner å bli kjent med fjesene rundt deg kan du starte med å si hei, deretter litt small talk og etterhvert kanskje nevne å ta dere en kaffekopp sammen.

Visste du at å se de samme fjesene regelmessig gjør at mennesker stoler på hverandre mer? Ifølge psykologien så liker man mennesker man er kjent med, dette kalles for “Mere-exposure effect” (Wikipedia). Det er derfor så mange mennesker ender opp forelsket (eller i sengs med) arbeidskollegaer. Til å begynne med så ser du kanskje ikke på de som interessante, men med tiden så begynner du å se på dem på en ny måte.

Så når du begynner å bli kjent med fjesene fra en aktivitet du driver med regelmessig, så vil det være enklere å snakke med dem eller til og med finne en date eller fremtidig partner.

7. Stikk til events for single eller andre sosiale hendelser

Om du vil treffe ditt livs kjærlighet, så bør du definitivt prøve å utvide din sosiale sirkel.

En fin måte å bli mer aktiv på er ved å bruke sider som Meetup.com eller andre sosiale samfunn. Meetup har mange aktive møtegrupper innen forskjellige interesser. Det er egentlig ikke ment for dating i Oslo, men heller for å møte nye mennesker og skape nye vennskap.

Eller du kan være mer direkte ved å stikke på singelarrangementer – speed dating eller hva enn den nye trenden er hos single i Oslo. Du kan gjøre et kjapt Google- eller Facebooksøk på “speed dating Oslo” og du bør finne noe interessant om det skulle være slike hendelser på gang i Oslo.

Det viktigste er at du blir aktiv og stikker ut på en rekke forskjellige networking-hendelser.

Dating i Oslo – Konklusjon

Listen kunne være mye lengre med massevis av steder du kan treffe single damer og menn i Oslo.

…men det Datingmester har mest lyst å formidle til deg er at du bør være åpen til small talk uansett hvor du er. Og ofte har flaks veldig mye å si når to mennesker treffer hverandre og forelsker seg. Så løft øynene opp fra smarttelefonen en gang i blant og opplev livet der ute, og kanskje du treffer ditt livs kjærlighet.

Har du noen råd til å treffe andre single i Oslo? Hvor traff du din siste kjæreste, eller one-night-stand? Skriv en kommentar nedenfor!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here