Her er 6 tips for senior dating for eldre som er 60+!

senior dating 60+Her kommer Datingmester sin ultimate guide for senior dating for de som er 60+.

Er du singel og over 60 og vil finne nye venner og kanskje til og med bli forelsket på ny?

Flere og flere eldre mennesker føler seg ensomme etter å ha avsluttet langvarige ekteskap. Takket være internett så er det enkelt å treffe nye mennesker, dessuten er single på 60+ den raskest voksende aldersgruppen innen nettdating.

Så her kommer vi med 6 tips for single som vil finne kjæreste i voksen alder:

1. Du er aldri for gammel til å begynne å date

Det er kanskje noen som synes det ser dumt ut å ville date når man er eldre. Men hvorfor bry seg om hva andre mener? Det er ditt liv, og du må leve det slik du vil, uansett om du er 23, 63 eller 94 år gammel. Det er aldri for sent å treffe nye venner eller å bli forelsket på nytt! Det finnes mange steder å treffe single på, så det er bare å sette i gang!

2. Når det gjelder dating for eldre – ikke let etter noen som skal “fikse” deg

Uansett hvor gammel man er så er det beste utgangspunktet for å ha et godt forhold at man allerede er et glad og lykkelig menneske.

Om du lider av ensomhet eller savner din gamle partner så kommer det til å være vanskelig å tiltrekke seg et nytt romantisk forhold. Så prøv å ikke lete etter noen som kan fikse deg eller redde deg fra dine problemer. Om du ikke er glad og lykkelig alene, så vil det være vanskelig å gjøre en annen person lykkelig og å ha et sunt forhold med et annet menneske.

3. Som singel og 60+ singel må du være klar for å forlate fortiden

Visste du at for et par hundre år siden så mente man at nostalgi var en type mental sykdom? Slik er det ikke lenger, men det er fortsatt ikke sunt å sitte for fast i fortiden.

Selvfølgelig er det helt naturlig å snakke litt om fortiden når man er på date – og det er ingen problem med det. Men prøv å ikke snakk for mye om dårlige ekteskap, dårlige ekspartnere osv. Det er alltid bedre å snakke om nuet og om fremtidige planer, istedenfor å sitte fast på det gamle.

4. Senior dating kan (og bør) være moro!

Man bør aldri ta dating alt for seriøst, selv om man er over 60. Du har kanskje vært dønn seriøs i 40 år i strekk – du har oppdratt en familie, jobbet med karrieren osv. Men nå er det på tide å slappe av og bare ha det moro.

En god måte å treffe menn og kvinner som er over 60 år på er ved å starte med nye hobbyer som utøves i et positivt og morsomt miljø. Kanskje språkkurs, eller dansekurs? Eller kanskje en malergruppe? Når du er sammen med en gruppe mennesker som har lignende interesser så er sjansen for å skaffe nye venner og kanskje treffer kjærligheten mye høyere.

dating for eldre

Og når du skaffer deg en date, så bør du være spontan på samme måte som du var i 20-årene. Om du ikke liker å gå på café så kan dere finne på noe annet, stikk på en piknik i parken, eller noe dere synes er morsomt …

5. Velg riktig datingside for senior dating 60+

Det finnes mange gode og pålitelig datingsider i Norge. Noen av dem er populære blant unge mennesker og noen har flere eldre single. Vi har allerede skrevet en artikkel om 50+ dating – der kan du lese om noen gode datingsider for seniorer.

For single på 60+ så anbefaler vi mest disse to datingsidene som har mange medlemmer fra folk i din alder.

Begge to er gratis å registrere seg på og prøve, og de har en god balanse mellom menn og kvinner! Det pleier på å være omtrent 50/50 menn og kvinner blant single på 60+!

6. Stikk på date fort etter du blir kjent med noen på nett

Om du har lyst å finne kjæreste i voksen alder, så anbefaler vi følgende:

Stikk på date så fort som mulig, og ikke snakk alt for mye om livet ditt i en tekstbasert chat. Som du allerede vet så handler forhold alltid om den fysiske kjemien mellom to mennesker. Når alt kommer til alt så kan jo en person på nett være helt annerledes i virkeligheten. Om dere bor langt unna hverandre så kan en videosamtale (med for eksempel Skype eller Whatsapp) være en bedre måte å kommunisere på enn bare å snakke via tekst.

Men det beste du kan gjøre er å stikke på en ekte date så fort som mulig, helst på en café eller et annet offentlig sted. Om personen ikke er interessant så kan dere bare skille veier etter første møtet.

For din egen sikkerhet så er det ikke smart å treffe noen hjemme eller på et annet privat sted. Det er bedre å treffes på en allmenn plass om man aldri har møtt hverandre før!

Konklusjon

Nå er det på tid å aktivere kjærlighetslivet ditt igjen!

Senior dating er et voksende fenomen og det finnes tusenvis av single på 60+, 70+ og til og med 80+ der ute. Så registrer deg på en av datingsidene nevnt ovenfor, eller start en ny hobby, og begynn å bli kjent med nye mennesker!

Og husk; ha det moro!

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here