Dating i Bergen? 7 tips for å møte single i Bergen!

dating bergenLurer du på hvor alle de single i Bergen gjemmer seg?

Om du tror at alle er opptatt så må du tro om igjen.

Bergen har en befolkning på 270 000 og om du utvider søket ditt til hele Hordaland så har du en halv millioner mennesker!

Og siden andelen single i befolkningen vanligvis ligger på rundt 35-45%, så finnes det massevis av single damer og menn i området.

Så her kommer noen tips om du har lyst å starte med dating i Bergen i dag:

1. Nettdating i Bergen? (Tips: glem Tinder):

Mange av dagens single er frustrerte og leie av å leke seg med Tinder.

Her er to alternativer til Tinder som du kan bruke til å finne en date i Bergen (særlig om du er over 30 år, som mange av våre lesere er):

Elitesingles.no – særlig om du er rundt 30 år gammel eller eldre og drømmer om en dame eller mann med høyere utdanning eller som er karrierefokusert. Du kan prøve det gratis.

VictoriaMilan.no – om du vil ha en sexdate i Bergen, og du er over 30 år gammel, så har denne siden mange menn og kvinner som oftest er i forhold men som vil finne en sexvenn.

… om disse ikke skulle passe for deg ta en titt på vår liste over beste datingsider!

2. Beste nattklubber for å finne single menn og kvinner i Bergen? Noen ideer:

Vil du oppleve utelivet i Bergen og møte nye mennesker?

Da bør du vurdere Bryggen Nightclub som er et populært sted å drikke, danse og treffe nye mennesker.

Vaskeriet er også et populært sted blant yngre folk. Her finnes mange sitteplasser der du kan bli kjent med folk, og et dansegulv der du kan flørte og imponere med smoothe dansebevegelser. Noen av Datingmester sine studenter har rapportert til vårt hovedkvarter at dette kan være et godt sted å finne en one-night-stand i Bergen.

3. Jordnære puber hvor du kan treffe single i Bergen?

Er du ferdig med 20-åra og ser etter en litt mer moden omgangskrets? Eller kanskje du ikke tolererer den grisehøye lyden i nattklubbene?

Om du vil treffe noen litt eldre og/eller mer modne mennesker i Bergen, så finnes det noen gode alternativer:

Finnegan’s: særlig om helgene (men de er åpne hver dag) så kan du treffe massevis av single over 30 i Bergen. Om sommeren har de godt med sitteplasser ute.

No Stress: som navnet hinter til, så er dette et koselig og hipt sted å ta noen drinker med venner. Om helgene så er det åpent sent og kan være et fint sted å treffe nye mennesker!

Ta med en wingman eller wingwoman, stikk ut på noen av barene og før du vet ordet av det så vil du treffe noen trivelige single i utelivet i Bergen.

Les også: Date eldre damer? 6 ting du må vite!

4. Livemusikk – skaff en date i Bergen på konsert!

Om du ikke har så sansen for å stikke på nattklubb eller bar, så kan du stikke på noen konserter. Om du virkelig elsker et band eller en artist, så er alle i publikum på en måte en “kompis”. Det er lett å komme i snakk med mennesker med lignende musikksmak, og kanskje dere kommer godt overens.

single i bergen

Finn ut om en av dine favorittartister skal innom Bergen og stikk på konsert.

Eventuelt kan du stikke på et stand-up-show om det er litt mer din greie. Litt alkohol og gode vitser er alltid en god oppskrift for å treffe nye mennesker!

5. Stikk på treningssenter, yoga eller meditasjon – møt sporty single i Bergen

Om vi prøver å glemme utelivet litt, så finnes det andre gode måter å treffe single kvinner og menn på i Bergen.

Når du er singel så finnes det minst to store fordeler med å gå på treningsstudio eller drive med andre fitnessrelaterte hobbyer:

Det er bra for den fysiske og mentale helsen din. Du vil komme deg i form og føle deg mer selvsikker (som er viktig i datingverdenen!)

Du vil ofte se nye fjes. Du vil alltid havne i situasjoner der du ser nye mennesker og kanskje kan starte litt small talk.

Det finnes til og med en vitenskapelig forklaring på hvorfor det å regelmessig se de samme fjesene øker sjansene for at du treffer din fremtidige partner. Det kalles for eksponeringseffekten (“mere exposure effect”). Når man regelmessig ser ansiktet til en fremmed, og det begynner å bli kjent, så begynner vi å like og stole mer på personen.

På tide å stikke på treningssenter!

6. Språkkurs (eller andre kurs) for å score date i Bergen?

Om du har vurdert å lære et nytt språk, eller lære å male eller kanskje å brygge øl, så er det på tide å sette i gang nå som du er singel. Mange single i Bergen er med på forskjellige typer kurs. For eksempel språkkurs er ofte fullt av single kvinner.

Men du bør ikke stikke på kurs kun med mål om å flørte med damer eller menn. Du bør være interessert i emnet du skal lære. Og hvem vet, kanskje du treffer på drømmepartneren? Det handler bare om å komme seg ut til de stedene der du kan treffe nye mennesker.

Når dere allerede har en felles interesse så er det et flott utgangspunkt for å starte et vennskap eller til og med et kjærlighetsforhold.

7. Delta på alle slags sosiale hendelser eller treff for single i Bergen

Om du er singel og fortsetter å bare henge med de samme gamle vennene, så er det kanskje lurt å finne på noe nytt iblant. Det er kanskje ukomfortabelt å bryte rutinen, men det er sant som de sier – livet starter der komfortsonen slutter.

En god måte er ved å begynne å gå til forskjellige møter og networking-events, eller til og med skikkelige singelarrangementer som speed dating. Bare gjør et kjapt Google-søk etter “speed dating i Bergen” og du bør fort finne ut når neste hendelse foregår.

Du kan også registrere deg på Meetup.com, for der er det lett å treffe nye mennesker i Bergen. Massevis av internasjonale studenter og profesjonelle bruker denne appen for å treffe nye mennesker verden rundt. Eller bare se etter en lokal gruppe på Facebook som handler om et eller annet emne du er interessert i.

Konklusjon

Så det er på tide å komme seg i aktivitet og prøve minst en ny måte å treffe nye mennesker i Bergen.

Ikke bare sitt på Tinder og sveip til skjermen slites ut. Det er på tide å prøve seg på noen datingsider av litt høyere kaliber (som Elitesingles.no) og komme seg ut i den virkelige verden for å treffe nye mennesker. Det kan også være en god ide å bare begynne å øve på de sosiale ferdighetene dine ved å snakke med hvem som helst, hvor som helst. Dette kan alltids føre til noen uventede fine opplevelser!

Trenger du flere ideer til å spice opp datinglivet ditt? Sjekk ut disse artiklene:

Hvordan har dating i Bergen vært etter din erfaring? Legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here