Vil du date rike menn? 5 viktige råd om du vil finne en rik mann!

date rik mannSå du vil date rike menn?

Det er mange som liker å snakke dritt om “gold diggere”, men sannheten er at menn med ressurser har vært attraktivt for kvinner siden vi var huleboere.

Det er noe som er helt naturlig, og det er ingen grunn til å ha dårlig samvittighet.

La oss starte fra bunnen av og deretter snakke om hvor og hvordan du kan treffe en rik mann:

1. Det er naturlig for kvinner å ønske å date rike menn:

Gjennom tusener av år så har kvinner vært tiltrukket til menn med ressurser. Før i tiden så måtte mannen være sterk og effektiv for å være en suksessrik jeger, slik at han kunne ta med seg mat og ressurser hjem til kvinnen og resten av familien. Når magene var fulle og hulen var bra utrustet så var livet godt.

Selv i moderne tider så foretrekker kvinner menn med ressurser:

Studier viser at om selv om kvinnen tjener godt med penger så vil hun ha en mann som tjener ENDA MER enn henne. Par der kvinnen tjener mer penger pleier på å skille seg oftere enn par der mannen tjener mer penger (eller par som tjener omtrent det samme).

Et slikt fenomen eksisterer ikke hos menn sin side, så det er en dypt forankret funksjon hos kvinnen å være tiltrukket av menn med ressurser.

2. Gode nyheter: DU behøver ikke være rik eller karriereorientert for å finne en rik mann

Som nevnt tidligere så kan en mann som tjener lite ha vanskeligheter med å forføre en kvinne som tjener mer enn mannen.

Men en rik mann har ikke de samme kravene til en kvinne.

Menn har alltid vært jegere og ressurssamlere, og de fleste mennesker har ikke noe i mot at det er sånn. Det går i mot kvinnens natur å reise ut på flere dagers jakt etter mat (og samtidig ta mange livstruende risikoer).

Så fortvil ikke. Selv om samfunnet og media i dag pusher for 100% likestilling, så må du ikke “konkurrere” mot menn og være like karriereorientert. Vi har alle hørt historier om menn med høy status (kongelige, fotballstjerner, filmstjerner) som treffer kvinner som jobber som servitør, flyvertinne eller andre vanlige jobber. Det er andre ting menn leter etter i kvinner:

3. Hva ser rike menn etter i kvinner?

fin en rik mannMenn, og særlig rike menn som har høy verdi i datingmarkedet, verdsetter først og fremst kvinnens skjønnhet og ungdom (som begge er tegn på fertilitet). Så om du vil skaffe deg en rik fyr så bør du være pen.

Menn som kan velge hvem de dater kommer nesten alltid til å velge den yngre og fertile kvinnen. Vi ser dette hele tiden blant kjendiser og menn med høy status og inntekt. Selv om mannen ikke har planer om å ha barn så er de biologisk programmerte til lete etter ung skjønnhet og en attraktiv proporsjon mellom hofte og midje.

Og hva mer? Det må vel være flere ting enn bare et godt utseende de ønsker?

Rike menn blir stadig kontaktet av alle slags type snyltere som forsøker å få sin del av mannens ressurser. Så en ting de absolutt ikke vil ha er en manipulerende gold digger. Derfor er det veldig bra om du er en pålitelig person, og at du utstråler pålitelighet.

Og selv om mannen er rik, så bør du ikke anta at han kommer til å betale alt (særlig når dere begynner å date). Selv om dere kjører til baren i strøken Porsche, så bør du ikke bare sitte der og leke med håret når regningen kommer. Så lenge vi er i vesten i 2019, så bør du ihvertfall finne frem lommeboken for å vise at det er greit for deg å betale. Han kommer mest sannsynlig til å stanse deg, men i det minste har du vist at du er villig til å betale din del av regninga.

Menn har også en tendens til å verdsette ting som er litt vanskelig å få. Så ikke vis tegn til at du er alt for lett på tråden (med sex altså). Om du er ute etter et seriøst forhold med en fyr så bør du definitivt ikke ha sex på første date.

4. Beste datingsidene for å finne en rik mann?

Det har vært en del millionær- eller “sugar daddy”-datingsider der ute de siste årene, men de fungerer vanligvis svært dårlig. De er alt for overfladiske og de mennene som faktisk har penger bruker dem ikke. Det er bedre å prøve seg på “vanlige” men mer eksklusive datingsider.

Elitesingles.no – denne er god for å finne seriøse forhold. De typiske medlemmene her er over 30 år og er godt utdannede og/eller svært karriereorientert. Massevis av rike menn.

Sjekk også ut vår liste over de beste datingsidene for å finne andre gode og populære datingsider.

Når du leter etter rike menn på datingsider, så bør du se etter menn med yrker og hobbyer som signaliserer høy inntekt.

5. De beste stedene “offline” for å treffe rike menn?

Det første du bør tenke på er: hvem er de rike mennene i Norge?

Det er bra å ha det klart for seg hvem man egentlig leter etter.

Om du vil ha en fyr som har skapt sin egen suksess (og ikke arvet penger), så kan de for eksempel være:

  • Profesjonelle idrettsutøvere
  • Entreprenører
  • En som jobber i bank
  • Administrerende direktør eller andre ledende personer i foretak
  • Leger, advokater (om disse yrkene er rike nok for deg)

Fremgangsrike menn pleier generelt på å prestere høyt både på og utenfor jobben sin.

Men du behøver ikke nødvendigvis begynne å spille hestepolo eller golf, eller bli flyvertinne i forretningsklasse for å møte rike menn. Du kan for eksempel bare stikke til noen av de dyrere treningssentrene og du vil treffe rike menn daglig. Vær kreativ.

Deretter må du komme i en situasjon der dere kan starte en samtale.

Du bør ikke nærme deg målet ditt på en romantisk måte eller med dumme pick-up-lines. Bare gå bort og spør om noe helt nøytralt, som “vet du hvor X er?” eller “er du ferdig med denne maskinen?” (på treningsstudio). Om mannen er interessert så vil han fortsette samtalen med deg, og til slutt vil han kanskje spørre om telefonnummeret ditt.

Du bør unngå å bruke hodetelefoner når du er på et sted med potensielt rike menn. Forsøk å være lett tilgjengelig.

Konklusjon

Om du vil date rike menn så må du huske på noen ting:

Du må ikke “konkurrere” med han om hvor opptatt du er med din egen karriere. Menn verdsetter ikke disse egenskapene like mye som det kvinner gjør.

Du må heller ikke pumpe leppene fulle av botox eller bruke dyre håndvesker.

Du bør ha en fertil proporsjon mellom hofte og midje, et vakkert ansikt og vise tegn til å være “konemateriale”. Da kan du skaffe deg den fyren du vil ha.

Har du noen erfaringer med å date en rik mann? Har de vært gode eller dårlige? Skriv en kommentar nedenfor!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here