Date eldre kvinner? 6 must om du vil treffe eldre kvinner!

date eldre damerVil du date eldre kvinner?

Javel, da har vi gode nyheter til deg:

Når kvinner blir eldre så blir de ofte lettere å forføre.

Det finnes en stor ubalanse mellom menn og kvinners såkalte seksuelle markedsverdi. Enkelt sagt, så har kvinnerne all “makten” når de er i 20-årene.

Når de begynner å nærme seg 30- og 40-årsalderen så tipper makten mer over til menn.

Her er 6 ting du måte vite når du vil treffe modne og eldre kvinner:

1. Det er lettere å havne til sengs med eldre kvinner. Grunnen til det:

Toppunktet av menns og kvinners seksualitet skjer i ulike aldre.

Kvinners seksuelle beste alder skjer i 20-årene, frem til rundt 25. Deretter er det en gradvis men stor nedoverbakke. Dette har noe med at den kvinnelige fertiliteten begynner å reduseres etter 25-årsalderen og er nærmest borte ved 50-årsalderen.

Menn sin seksuelle markedsverdi når toppen i senere alder og begynner å øke først etter 25. Det er vanligvis når de nærmer seg 30-åra at inntekten deres begynner å øke og at de modnes mentalt. Så ja, menns seksuelle markedsverdi er ikke like avhengig av fysisk utseende slik det er for kvinner.

Det er derfor kvinner i de fleste kulturer har tendens til å gifte seg med menn som er eldre enn seg selv. Og menn er biologisk programmerte til å tiltrekkes av yngre kvinner med en sunn proporsjonalitet mellom hofte og midje (= høy fertilitet).

Det er betyr at det finnes massevis av menn som slåss om kvinner i 20-årsalderen, og at det finnes et overskudd av kvinner i 30-40-åra som du kan date.

2. Ikke gjør disse feilene når du forfører “eldre” kvinner

Du bør behandle kvinnen som en KVINNE, uansett alder. Ikke en gang nevn til henne at hun er en “eldre” kvinne. Bare sett i gang samtalen som normalt – uansett om det er online eller offline – og ikke nevn noe om aldersforskjellen mellom dere.

Først når kvinnen sier “Jeg kunne jo vært moren din!” eller “Jeg er litt for gammel for deg, er jeg ikke?”, så kan du kommentere aldersforskjellen.

Om hun skulle si noe sånt, så bør du bare feie det bort som noe meningsløst. Bare si at hun er en vakker kvinne og at alder bare er et tall. Dette vil få henne til å føle seg som en attraktiv kvinne og ikke bare en “gammel” kvinne eller et objekt du har det moro med.

3. Å date eldre kvinner kan være mer interessant

Å date eldre kvinner kan være mye mer interessant, morsomt og intellektuelt stimulerende enn å date yngre jenter. De har mer livserfaring og kan lære deg litt av hvert.

Med en moden kvinne så kan du ha gode samtaler av høyere nivå og i tillegg få oppleve noen som har mer erfaring på soverommet. De har det som regel bedre økonomisk og bor ikke lenger i en studentbolig som ligner på en fengelscelle.

Og om hun allerede har barn, så vil du mest sannsynlig ikke bekymre deg for eventuelle behov for det. Men om du ikke har barn allerede så er det noe du bør tenke gjennom:

4. Eldre kvinner som ikke har barn? En kjapp introduksjon til den biologiske klokken:

treffe eldre kvinnerVi har et økende antall unge kvinner i den vestlige verden, som har en biologisk klokke som tikker kjappere enn Kim Jong-uns raketter.

Og ofte begynner disse kvinnene å få panikk når de når 30-årsalderen. De har vært unge og frie i 20-åra, men så får de behov for å slå seg ned og starte en familie. Men dessverre innser de at deres seksuelle markedsverdi har gått ned (de legger merke til at færre menn med “høy verdi” gir dem den oppmerksomheten de var vante til å få).

Om du har lyst å starte en familie med henne så er det helt greit. Dere kommer sannsynlig til å få barn sammen i løpet av det første eller andre året av forholdet deres. Men om du ikke ønsker barn, så bør du være 100% sikker på at kondomet blir brukt og havner rett i søppla etterpå.

5. Eldre kvinner som søker yngre menn? Finnes de?

Som nevnt tidligere så pleier kvinner å havne sammen med menn som er eldre enn seg selv. Men om den eldre kvinnen har høy sexlyst så kan en ung mann som deg ha mye sex med eldre kvinner.

Mange av disse damene er kanskje allerede i et forhold med en mann i sin egen alder, men med et helt dødt sexliv. Kvinner er utro omtrent like ofte som menn, og de leter ofte etter en yngre fyr å ha det moro med for å krydre opp kjærlighetslivet.

Alle kvinner elsker oppmerksomhet, men problemet er at eldre kvinner får mindre av dette enn yngre. Om du er en ung mann og vil forføre en eldre kvinne, så bør du gi henne komplimenter! Menn i hennes egen alder gir ikke mange komplimenter. Det er dessverre bare 20-åringene som mottar all oppmerksomhet og komplimenter fra menn.

Så nå når du har bestemt deg for at du vil ha litt action, hvor finner man disse eldre kvinnene?

6. De beste stedene å treffe eldre damer?

Nattliv og verden offline:

Noen av de beste stedene å møte eldre damer er på barer og konserter. De fleste pene og modne kvinner henger ikke på nattklubber lengre. Om de er ute på byen så er de på barer, konserter og stand-up-show. Det er bare å stikke bort for å ta seg en prat. De er gode å konversere med og er alltid interessert i å snakke litt, selv om det kanskje ikke skulle være noe kjemi mellom dere.

Det finnes mange steder å treffe eldre kvinner ute i den virkelige verden. Prøv deg på litt småsnakk i butikken – helt ærlig så er det veldig enkelt å starte en samtale når man står og titter på samme mathylle som en annen person. Som tidligere nevnt så er modne kvinner ofte okei med noen korte samtaler med fremmede – de har jo vokst opp uten mobiltelefoner limt til hendene hele livet!

Møt eldre damer online:

Om du vil date eldre kvinner så finnes det hundrevis av dem på store norske datingsider. Ja, vi snakker om datingsider. Ikke datingapper som Tinder.

Her er noen gode alternativer:

  • Om du leter etter en forretningskvinne, så bør du prøve Elitesingles.no (men du må vanligvis være 30+ for å lykkes med disse kvinnene)
  • Om du vil treffe kvinner som er 30+ og allerede i forhold, men som diskret vil treffe andre menn for en tilfeldig flørt, så kan du prøve VictoriaMilan.no

Konklusjon

Om du vil date eldre kvinner så er det enkelt om du er mann (om du ser helt greit ut, og oppfører deg som en gentleman).

Så hva er planen din? Treffe den neste kvinnen online eller offline? Ta en titt på noen av følgende artikler:

…og finn deg en trivelig dame.

Hva slags erfaringer har du med å date eldre kvinner? Skriv dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg er ganske gla i de eldre jeg da fra alder 55 opp til 69 år dor dem er pene å se på å jeg diger dem ganske bra.. jeg har en stor drøm jeg da å møtte en eldre damme fra 55 opp til 69 år

  2. Ønsker meg dame i slutten av 60 årene. Bor i Sverige ønsker et langvarig forhold Er noen år eldre men i god form. Har mange hobbyer. liker turer og reiser. Romantisk. Elsker hyggekveld med skalldyr og god vin. Grillaften om sommeren på min store balkong. Gå ut å spise. Leve livet. Turer i terrenget her som er flott. Ingen jomfrulig dame. glem det gamle og se fremover. Livet har mye å by på. Ta kontakt
    Røyker ikke .kjører bil. Kan lage en god drink.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here